PRIJZENPAKKET

EINDKLASSEMENTEN.

De hoofdprijs van dit jaar:
Een Giant Contend SL 2 DISC racefiets met een Hybrid composite voorvork met een Shimano Tiagra afmontage. De Giant Contend SL 2 Disc is aangeboden door de sympathieke Weesper ondernemer Hand – Made Weesp.Verder ontvangt de winnaar ook nog een uniek geborduurd geel badlaken van Linnenshop Wagenaar.

De nummer 2 krijgt chef-kok Gerben Bos aan huis voor een volledig verzorgt vijfgangen diner voor 4-6 personen met een uniek geborduurd badlaken.

De nummer 3 ontvangt een tourpremie met een bijbehorend geborduurd badlaken.Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere prijzen.

De winnaar van de bolletjestrui ontvangt een uniek geborduurd badlaken.
Zowel de winnaar van de Koninginnenrit (18e etappe) als de bedwinger van de hoogste col de L’Iseran 2.770 m (19e etappe) ontvangt een prijs.
Alle deelnemers ontvangen tijdens de prijsuitreiking het Tourboekje 2019 met uitslagen.

DAGPPRIJZEN.

De etappewinnaar ontvangt een etappepremie net zoals de nummer 2. Degene die in een etappe eindigt op de plaats die overeenkomt met het etappenummer, bijv. 11e plaats in de 11e etappe, wint een fles exclusieve Toer & Bellenwijn.
Alle etappe- en eindklassementpremies zijn gebaseerd op het aantal deelnemers.

De eerste 25 van het eindklassement zullen ook een prijs ontvangen net zoals de nummers 50, 100 en 150 van het eindklassement.

De nummers 1,2 en 3 van de Bolletjes Trui Eind Klassement zullen ook een prijs ontvangen.